Gratis verzending binnen België vanaf €125

Gratis verzending vanaf €125

Welkom in mijn klei(n) paradijs!
Ontdek de kracht van klei en maak jouw hoofd leeg
tijdens een workshop of cursus in het atelier van LM CERAMICS

Altijd al eens willen werken met klei? Het gevoel ervaren om van een vormloze hoop iets moois te maken? Kortom, een introductie in de wereld van keramiek? Wel, ik heet je graag welkom in mijn klei(n) paradijs!

In een zee van workshops & cursussen wil ik met mijn aanbod het verschil maken. Kom langs en beleef. Ik deel graag mijn passie en kennis van klei. Het wordt een onvergetelijke ervaring met een persoonlijke aanpak.

WORKSHOP

Investeer jij graag in een me-time moment? Of ben je op zoek naar een leuke en ontspannende activiteit met vrienden, familie of collega’s? Kies dan voor een workshop! Alle workshops worden via handvormtechnieken gegeven waardoor er geen ervaring vereist is en iedereen (+18j) hieraan kan deelnemen. Je kan apart inschrijven of meedoen met een groep(je).

Een workshop is een eenmalige activiteit, geen opleiding, waar je jouw creativiteit volledig los kan laten gaan en je op een gezellige en aangename manier kennismaakt met klei. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring. Je werkt tijdens de workshop in een kleine groep naar een resultaat zodat je achteraf een leuk aandenken hebt waar iedereen sowieso versteld van zal staan!

1 op 1 TRAJECT

Ben jij er rotsvast van overtuigd dat werken met klei 100% jouw ding is en wil je hierover meer leren? Heb jij al eens eerder klei gevoeld maar wil je graag jouw grenzen verleggen? Schrijf je dan in voor een traject!

Deze reeks omvat een aantal momenten waar jij de kneepjes van het vak leert onder 1 op 1 persoonlijke begeleiding in het atelier van LM CERAMICS. Het aanbod is geschikt voor zowel starters/beginners als voor mensen die reeds een ervaring met klei hebben.

@HOME

Les @home? Yes dit kan! Dit aanbod is ideaal voor iedereen die een persoonlijke begeleiding of aanpak wenst op een rustig tempo in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving/atelier. Ik kom graag bij je langs, we werken
1 op 1 met jouw materialen en mogelijkheden. Het niveau wordt aangepast naar elk individu en we benaderen samen jouw vraagstelling.
Les @home is mogelijk voor zowel handvormtechnieken als draaien.