Gratis verzending binnen België vanaf €125

Gratis verzending vanaf €125

Unieke keramiek, mijn huisstijl is anders

Mijn naam is Lisa-Marie en ik ben de lach achter LM CERAMICS. 
Al heel mijn leven ben ik een creatieve duizendpoot en als kind kon ik mij uren bezighouden met tekenen en knutselen. Zo vond je mij wekelijks op de Hagelandse kunstacademie, waar ik voor het eerst kennismaakte met klei. Enkele jaren geleden besloot ik, met veel vallen en opstaan, mijn eigen weg te zoeken in de wereld van klei. Het resultaat: elk vrij moment vind je mij in het atelier!

De creativiteit kreeg ik mee van mijn ouders, die allebei handige harry’s zijn. Ken jij mijn kleine helper al? Mijn trouwe viervoeter vormt een volwaardig teamlid van LM CERAMICS en is tevens een inspiratiebron voor mijn producten voor huisdieren. 

In mijn atelier volg ik het ritme van de klei. Geduld, liefde en passie. Een uniek proces, een unieke huisstijl.

Niet perfect is dik oke

LM CERAMICS was een hobby, werd een passie en nadien ook deels mijn hoofdberoep. Ik combineer mijn activiteit als keramiste met mijn job als apotheker. Wat kus ik mijn beide ‘pollekes’ dat ik dagelijks mag en kan doen wat ik graag doe.

Werken met klei heeft voor mij een therapeutisch en stresswerende waarde. Ik tracht bewuster om te gaan met mijn drang naar perfectie en mijn focus voor details. Keramiek is voor mij de ideale oefening in het leren loslaten en relativeren. Ik heb geleerd dat alle vingerafdrukken, oneffenheden en ‘afwijkingen’ een uniek signatuur vormen en aantonen dat deze items uren door mijn handen bewerkt zijn. Dankzij klei zie ik nu de schoonheid, puurheid en charme van imperfecties en heb ik ze leren aanvaarden.
Niet perfect? Dat is dik oké voor mij. 

 

De drukke wereld lijkt op pauze te staan wanneer ik met mijn handen en hart in de klei zit.

Ik hou ervan om elke dag opnieuw klei te voelen en items te creëren.
LM CERAMICS is een pure passie, 100% uniek, 100% handwerk en 100% liefde.