Gratis verzending binnen België vanaf €100

Gratis verzending vanaf €100

Unieke keramiek, onze huisstijl is anders

Mijn naam is Lisa-Marie en ik ben de lach achter LM CERAMICS, een bescheiden keramiekatelier in Bekkevoort.

Al heel mijn leven ben ik een creatieve duizendpoot en als kind kon ik mij uren bezighouden met tekenen en knutselen. Zo vond je mij wekelijks op de Hagelandse kunstacademie, waar ik voor het eerst kennismaakte met keramiek. Enkele jaren geleden besloot ik, met veel vallen en opstaan, mijn eigen weg te zoeken in de wereld van klei. Het resultaat: elk vrij moment vind je mij in het atelier!

De creativiteit kreeg ik mee van mijn ouders, die allebei handige harry’s zijn. Dagelijks geven ze mij diverse inzichten en nieuwe ideeën. Het is leuk om samen met hen te brainstormen over vormen, kleuren en patronen, wat resulteert in nieuwe en leuke objecten. Een uniek proces, een unieke huisstijl.

Niet perfect is dik oke

LM CERAMICS is niet zomaar een hobby, het werd een passie. Werken met klei heeft voor mij een therapeutisch en stresswerende waarde. Ik tracht bewuster om te gaan met mijn drang naar perfectie en mijn focus voor details. Keramiek is voor mij de ideale oefening in het leren loslaten en relativeren. Ik heb geleerd dat alle vingerafdrukken, oneffenheden en ‘afwijkingen’ een uniek signatuur vormen en aantonen dat deze items uren door mijn handen bewerkt zijn. Dankzij klei zie ik nu de schoonheid, puurheid en charme van imperfecties en heb ik ze leren aanvaarden. Niet perfect? Dat is dik oké voor mij. 

 

De drukke wereld lijkt op pauze te staan wanneer ik met mijn handen en hart in de klei zit.

Ik hou ervan om elke dag opnieuw klei te voelen en items te creëren. LM CERAMICS is een pure passie, 100% uniek, 100% handwerk en 100% liefde.