Gratis verzending binnen België vanaf €150

OPEN ATELIER

FORMULE

Werk op jouw eigen tempo met klei dankzij deze abonnementsformule in een vertrouwde en ontspannende omgeving. Je ontmoet er gelijkgestemden en raakt geïnspireerd door hen en hun werk. De studio van LM CERAMICS is professioneel uitgerust zodat jij met de nodige materialen kan werken aan jouw eigen project.

Reserveer volgens jouw eigen agenda jouw spot of plekje naar keuze aan de draaischijf of werktafel (handvormtechniek of glazuren). Er is telkens supervisie aanwezig, maar er wordt geen les gegeven. 

Tijdens jouw sessie geniet je van onbeperkt gebruik van de atelierklei. Werk je liever met een specifieke kleisoort? Dan kan je deze aankopen in de studio naargelang de voorraad. Werk tot slot jouw stuks af met het ruime aanbod aan glazuren (+30) van het huis. Bakservice is exclusief en wordt apart verrekend per abonnee. 

v.a. €9,00 per uur

VOOR WIE?

Iedereen is welkom die zelfstandig kan werken in het atelier en ervaring heeft met keramiek. Het is ideaal voor wie al een workshop of lessenreeks volgde bij LM CERAMICS en zijn/haar technieken nadien wil optimaliseren en verder wil ontdekken.

Ben jij nog niet eerder in het atelier van LM CERAMICS geweest of heb je geen ervaring met keramiek maar wil je genieten van het open atelier? Stuur een mail naar info@lmceramics.be

KALENDER –  ZIE ONDERAAN PAGINA
Sessies liggen steeds voor een periode van 5 weken vast op voorhand wanneer je de kalender raadpleegt.
Bijkomende sessies (> 5 weken) worden op regelmaat aangevuld. 

FORMULE

5 beurtenkaart: €125,00
10 beurtenkaart: €225,00 (9+ 1 GRATIS)
ipv €250,00
20 beurtenkaart: €450,00 (18 + 2 GRATIS & attentie)
ipv €500,00

Kies je abonnement

Heb je al een abonnement? Log je dan in op je account om een plekje te boeken!

Bekijk de agenda