Gratis verzending binnen België vanaf €150

Login abonnement open atelier

OPEN ATELIER

FORMULE

Dankzij een abonnement kan je in een vertrouwde en ontspannende omgeving op jouw eigen tempo werken met keramiek. Je ontmoet er gelijkgestemden en raakt geïnspireerd door hen en hun werk. De studio van LM CERAMICS is professioneel uitgerust zodat jij met de nodige materialen kan werken aan jouw eigen project.

Je kan tijdens het open atelier ‘een spot’ reserveren (2,5u) aan de draaischijf of de werktafel om te werken met mallen of glazuur. Er is telkens supervisie aanwezig, maar er wordt geen les gegeven. Je werkt met de klei en glazuren van het huis. Specifieke kleisoorten zijn verkrijgbaar mits toeslag.

VOOR WIE?

Iedereen is welkom die zelfstandig kan werken in het atelier en ervaring heeft met keramiek. Het is ideaal voor iedereen die al een workshop of lessenreeks volgde in het atelier van LM CERAMICS en zijn/haar technieken nadien wil optimaliseren en verder ontdekken op eigen tempo.

Ben jij nog niet eerder in het atelier van LM CERAMICS geweest of heb je geen ervaring met keramiek maar wil je genieten van het open atelier? Stuur een mail naar info@lmceramics.be

FORMULE

5 beurtenkaart: €105,00
10 beurtenkaart: €189,00 (9+1 GRATIS)
ipv €210,00
20 beurtenkaart: €399,00 (19+1 GRATIS & cadeautje)
ipv €420,00

Kies je abonnement