Gratis verzending binnen België vanaf €150

KLANTENSERVICE EN RETOUR

Versie: 16/11/2022

 

KLANTENSERVICE:

 eLM CERAMICS hoopt natuurlijk steeds dat alle klanten 100% tevreden zijn. Indien je toch klachten of vragen over de bestelling en/of diensten zou hebben, kan je ons hiervoor steeds contacteren via info@lmceramics.be. De klacht wordt zo spoedig mogelijk en binnen redelijke tijd behandeld.

 

RETOUR:

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten uit de categorie MAKE THE FINAL CHOICE of IT’S A 100% MATCH aangezien het gaat om gepersonaliseerde items of maatwerk. 
Retourneren is enkel mogelijk indien je een product aangekocht uit de categorie YOU’RE LIMITED. 

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Je vraagt dit schriftelijk aan en bezorgt ons een correct ingevuld formulier via info@lmceramics.be . Na een correcte aanvraag tot annulering en aanvaarding door LM CERAMICS hiervan, dient het product binnen de 14 dagen teruggezonden/gebracht te worden naar LM CERAMICS.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien mogelijk- in de originele staat en verpakking aan LM CERAMICS geretourneerd worden. Bij het retourneren via post is de klant zelf volledig verantwoordelijk voor alle (verzend)kosten en risico’s (diefstal, schade, vertraging, etc.) en hiervoor kan LM CERAMICS niet verantwoordelijk worden gesteld.

Bij het terugsturen van een product zal LM CERAMICS binnen de 14 dagen het orderbedrag terugstorten indien de retour voldoet aan alle voorwaarden (nieuwe staat, ongebruikt, niet beschadigd, correcte termijn, etc.). De terugbetaling zal gebeuren via hetzelfde betaalmiddel. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag incl. verzendkosten (zijnde, de kosten voor een levering zonder garantie) gecrediteerd. Retourneert u slechts een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.

Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of leverancier van het product.

De voorwaarden om een bestelling terug te sturen gelden enkel voor producten aangekocht in de webshop en gelden niet voor maatwerk, gepersonaliseerde producten, rechtstreekse bestellingen en cadeaubonnen. Het herroepingsrecht is hierop niet van toepassing en deze kunnen niet omgeruild worden.